OroPlatform Forums

Covering OroPlatform topics, including community updates and company announcements.

Forums Forums OroPlatform OroPlatform – Installation/Technical Issues or Problems regex prefix js routing bad behaviour

This topic contains 0 replies, has 1 voice, and was last updated by  nicotontige 5 years, 7 months ago.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

  • Creator
    Topic
  • #35158

    nicotontige
    Participant

    Hi,

    We detect a strange behaviour by adding a prefix in all routes.

    What’s we want to do :
    Add prefix for all routes of our application.

    What’s we technically do:
    – add our prefix in firewalls in security.yml
    – change assets_base_urls parameter in config.yml

    What’s happend :
    For ajax calls, the url called was http://server/beta-v/beta-v2/datagrid/…
    instead of http://server/beta-v2/datagrid/

    Where our investigation lead :
    in file : vendor/oro/platform/src/Oro/Bundle/NavigationBundle/Resources/views/Js/requirejs.config.js.twig at line 8

    The problem seems come from this parameter “[:-1]”.
    We don’t found what this parameter is for, but it seems that it delete the last character..
    So by replacing the 1 by 0, it seems to fix our problem.

    Maybe you can help us to understand this behaviour, and maybe tell us how fix this properly.

    thanks!

The forum ‘OroPlatform – Installation/Technical Issues or Problems’ is closed to new topics and replies.

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No