OroPlatform Forums

Covering OroPlatform topics, including community updates and company announcements.

Forums Forums OroPlatform OroPlatform – Programming Questions Translations not working properly after platform update to 1.8

This topic contains 2 replies, has 3 voices, and was last updated by  Yurii Muratov 4 years, 3 months ago.

The forum will run in the read-only mode starting from March 1. Please head to StackOverflow for support.

  • Creator
    Topic
  • #33929

    Dima Makaruk
    Participant

    Hi

    after updating the platform to 1.8.0 the translations of my custom bundles are not loaded.
    As temporary solution i’ve created the listener that sets the right locale.
    It looks like this:

    But still not all the translation are loaded/used in time.
    What could cause the problem ?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Replies
  • #33930

    bleed2002
    Participant

    We faced more or less the same problem. For us setting locale to de_DE instead of de did fix the issues.

    Best regards,

    Patrick

    #33931

    Yurii Muratov
    Participant

    Hi, @dimonixx.
    This bug was fixed and will be merged to master at nearest release.

    As a hot fix, you can change Oro/Bundle/LocaleBundle/EventListener/LocaleListener.php at line 132 from the

    KernelEvents::REQUEST => array(array('onKernelRequest', -15)),

    to

    KernelEvents::REQUEST => array(array('onKernelRequest', 17)),

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No