OroCommerce Forums

Covering OroCommerce topics, including community updates and company announcements.

Forums Forums OroCommerce I get no result at advanced search API

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by Andrey Yatsenko Andrey Yatsenko 1 month ago.

The forum will run in the read-only mode starting from March 1. Please head to StackOverflow for support.

  • Creator
    Topic
  • #41122

    asmaa.tahoon25
    Participant

    Hello, I am trying to use advanced search api, but I get no result at all queries i use, could you advise me what is wrong?
    that is example of query i use

    and that is full get request
    https://my url/admin/api/rest/latest/search/advanced?query=from customeruser where firstName ~ A

    the result is records_count = 0 and data is empty

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #41123

    Yurii Muratov
    Participant

    Hello.
    The search alias for CustmerUser entity is oro_customer_customer_user, not the customeruser.

    #41124

    asmaa.tahoon25
    Participant

    how can i know the alieses of all entities?

    #41131

    asmaa.tahoon25
    Participant

    After using oro_customer_customer_user it worked right
    but i need to know the aliases of all entities because i tried to search in product entity and i used that query

    i also get no result

    #41164
    Andrey Yatsenko
    Andrey Yatsenko
    Moderator

    To know current entity aliases used in search you can use the search functionality in a management console, the top left corner. In the dropdown select an entity and click the search icon. Check the browser address bar for the URL, there you will see “from” statement with the correct alias.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No