OroCRM Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.

Forums Forums OroCRM OroCRM – Installation/Technical Issues or Problems Error after updating OroCRM – Avatar Issue

This topic contains 16 replies, has 4 voices, and was last updated by  oro_newbie 6 years, 1 month ago.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

  • Creator
    Topic
  • #27281

    oro_newbie
    Participant

    Hi,

    I’m getting the following error when opening the “My User” page. I wasn’t getting this previously but I recently updated the OroCRM so that might be causing the issue:

    “Neither the property “avatar” nor one of the methods “getAvatar()”, “avatar()”, “isAvatar()”, “hasAvatar()”, “__get()” exist and have public access in class “Oro\Bundle\UserBundle\Entity\User”.”) in “OroUserBundle:User:view.html.twig” at line 41.”

    Full error:

    P.S.: I’m not overriding anything from the UserBundle.

    Thank you.

Viewing 16 replies (of 16 total)
  • Author
    Replies
  • #27297

    oro_newbie
    Participant

    Hi Mike,

    Thank you for suggesting a fix. I’ll definitely give it a try.

    Regarding the 1.9.4 version, I didn’t particularly select it, when I ran the update command, that’s the version I got. I’m not sure how I can choose the version while updating.

Viewing 16 replies (of 16 total)

The forum ‘OroCRM – Installation/Technical Issues or Problems’ is closed to new topics and replies.

Back to top

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No