OroCRM Forums

Covering OroCRM topics, including community updates and company announcements.

This topic contains 4 replies, has 3 voices, and was last updated by shameed shameed 6 years, 6 months ago.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

  • Creator
    Topic
  • #25889

    Dima Makaruk
    Participant

    When trying to sync orders and customers with magento i get allways 0 entities found. The magento system has over 1000 orders. I’ve tried to switch stores in channel but happens the same. What am i doing wrong ? How to integarte orocrm and magento the proper way ?

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Replies
  • #25890

    Alexandr Smaga
    Participant

    Hello.

    So as understood, you created the channel with some store, did sync and after that change the store in the settings ?

    It seems known issue, when you run sync it saves the last success date and next time starts from last sync date.
    Try to remove the channel and create new one with correct store.
    This issue will be fixed soon.

    #25891

    Dima Makaruk
    Participant

    Hi,
    not really
    nothing is syncronized. I can see store name in the dropdown. If i try to sync i’m getting nothing. And it doesn’t metter which store view i choose.

    #25892

    Alexandr Smaga
    Participant

    Hmm.. It’s strange, can you please give more detailed information. Which version of magento are you using ? Have you tried sync with Oro Bridge extension installed on magento side or without? How did you run sync from CLI or from UI ? If you run from UI, have you checked that daemon for job queue started ?

    #25893
    shameed
    shameed
    Participant

    Hi,

    Thanks for wonderful software, i connected with basic installation of magento which works perfect with orocrm, then i connected with exiting Magento store, i got below output,

    Please Provide Solution.


    Thanks/Regards
    Shameed

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)

The forum ‘OroCRM – Installation/Technical Issues or Problems’ is closed to new topics and replies.

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No