Forums

Covering OroCommerce, OroCRM, OroPlatform topics, including community updates and company announcements.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 24 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Using tags #41093
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Andrey,

    Yes, I saw that! Was hoping to hear that there might be undocumented attributes that I could use. ?

    in reply to: Importing Products with Brand #40341
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi,
    I checked and realized the import file didn’t have brand.id column. So I went to Entity Management, Brand/Id and changed Exclude Column from Yes to No.

    I managed to successfully imported the brand using the id of a known brand. Yay!

    Question: Is there a way to import new brands? I tried using brand.id without a number and it won’t create the new brand. I have hundreds of brands and need a way to upload more easily.

    Thank you in advance for any help!

    in reply to: Quick Order Form Import Error Warning #39954
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Andrey,

    They are simple products. (Everything in catalog is simple if it helps)

    Thanks!

    in reply to: Default Customer Group? #39929
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Andrey,

    My Bad! After refreshing cache, it seems this solves the product listing issue! Thank you very much!

    in reply to: Default Customer Group? #39928
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Andrey,

    Thanks for the reply. I have already set it to hidden for both configurations you suggested.

    While that configuration will not allow the unassigned customer to see the product detail, the unassigned customer can still see the product listing using /product url.

    How do I disable the /product visibility? (e.g. http://shopname.com/product)

    Thanks!

    in reply to: how import products with brands ? #39653
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Wiktor,

    When I go to Entities/Product/Brand, the option “Use as identity Field” is disabled. I couldn’t change to “Always” like you suggested. How I enable the field? By the way, I already set the Export Fields as “ALL”.

    I am using OroCommerce v3.1, Ubuntu 18.04 LTS.

    Thanks in advance!

    • This reply was modified 2 years, 5 months ago by The Jackal The Jackal.
    in reply to: Order Export #38100
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Andrey,

    Thanks!! looking forward to it. Appreciate you guys work!

    in reply to: Giving up on Orocommerce #32211
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Anand,

    I agree with you. Too much details hidden under bundles that is not easily known. I like orocommerce a lot but I am also on the verge of giving up. Reading symfony now. (just to know what is going on)

    Developers: The documentation pointed to are a flux (some are outdated in 1.3) and assumes a lot of local knowledge. There’s oro platform, oro commerce and orocrm all mixed in at different points. It’s very hard to follow. Just count and see how many questions in this forum just about logo and customization.

    What’s one thing that would help a lot? Including a sample logo and simple color customization bundle without the need to know how to define themes, the layout structures etc. That’s the number 1 need for any company to start using orocommerce. Something like this download bundle by @opopadko in https://oroinc.com/b2b-ecommerce/forums/topic/i-want-tot-change-the-front-store-logo-from-the-default-oroacme-to-our-brand?bbp_reply_to=7031.

    Thanks for listening!

    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi @opopadko,

    I tried the sample bundle. For some reasons, it is not copying Resources/public to web/bundles when i ran oro:assets:install What am i missing?

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32032
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Just an update … I ran with –timeout 0 and it ran successfully! Thanks Iantypenko!

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32031
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi Iantypenko,

    That makes sense! I didn’t think about that. ok, will enlarge the memory and retry.

    I totally missed the orocommerce upgrade instructions. The blog should point to that instead of the usual orocrm.

    Many thanks again!

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32029
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    I tried to clear cache again by running

    rm -rf app/cache/*
    rm -rf web/js/*
    rm -rf web/css/*

    It still failed at

    Any suggestions? At wits end.

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32028
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi,

    I tried to run oro:update and I encountered this error:

    How do I get past this error? Any help appreciated!

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32027
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi iantypenok,

    Thank you! That’s the command that I have been missing!

    The admins should really consider updating the default orocrm update instructions for orocommerce.

    For everyone else, there are 2 instructions that are missing:

    Add the above 2 before the plaform:update command

    Thanks!!

    in reply to: v1.3.0CE upgrade #32025
    The Jackal
    The Jackal
    Participant

    Hi iantypenko,

    I checkout to a new branch that I created called branch1.3.0 from the tag 1.3. This is my git branch status below:

    fe73af8 is the same checksum as the original 1.3.0 tag in github.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 24 total)

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No