Forums

Covering OroCommerce, OroCRM, OroPlatform topics, including community updates and company announcements.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

Forum Replies Created

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Replies

  • Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,
    After some testing with the roles, I found out what the problem was.
    I needed to add View:Global to the User entity. That solved my problem


    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,

    Now that I have tested it, I encountered a problem with the permissions.

    No one is able to see any tasks (“No records found”) unless I give that user the ‘administrator’ role.

    Can you see why changing the task datagrid would cause this?

    FYI, I gave the users these roles for the task entity (this worked perfectly before I added the bundle)

    Task:
    View: Global
    Create: Global
    Edit: User
    Remove: User
    Assign: Global


    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,

    Thanks for the explanation.
    I’m very new to this. I managed to get it to work, but it took me quite some time.
    So for the benefit of other newbies, I’ll add some more detail on how I got it going:

    I created a skeleton for the new bundle using this command:

    php bin/console generate:bundle –namespace=GroupLataire /Bundle/TaskAddCreatedByBundle –format=yml
    Then I copied the datagrids.yml file to the config/oro folder.

    Now I have this file structure in my src/ folder.

    Then I added this line to the config/config.yml file:

    Then I executed this command:

    And now I see the extra field in my tasks grid! Thanks!


    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,

    As far as 1) is concerned, can this be done without (much) programming knowledge? Could you point me to a starting point in the documentation?

    Or can I log this as a feature request? I feel this would be of benefit to others too…

    Thanks,
    Tom


    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,

    Remove the offending records seems to have resolved the issue. thanks.

    in reply to: remove notification mail from queue #37781

    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hello, thanks for your help!

    I did this, the error is now replaced by:

    [2018-12-17 12:27:07] console.ERROR: An error occurred while running command “‘oro:cron:imap-sync'”. The email synchronization failed for the following origins: 3. {“exit_code”:1,”exception”:”[object] (Exception(code: 0): The email synchronization failed for the following origins: 3. at /var/www/html/orocommerce-application/vendor/oro/platform/src/Oro/Bundle/EmailBundle/Sync/AbstractEmailSynchronizer.php:618)”,”arguments”:{“command”:”oro:cron:imap-sync”}} {“processor”:”Oro\\Bundle\\CronBundle\\Async\\CommandRunnerProcessor”,”message_id”:”oro.5c179616301e49.70664553″,”message_body”:”{\”command\”:\”oro:cron:imap-sync\”,\”arguments\”:[],\”jobId\”:49292}”,”message_properties”:{“oro.message_queue.client.topic_name”:”oro.cron.run_command.delayed”,”oro.message_queue.client.processor_name”:”oro_cron.async.command_runner_processor”,”oro.message_queue.client.queue_name”:”oro.default”},”message_headers”:{“content_type”:”application/json”,”message_id”:”oro.5c179616301e49.70664553″,”timestamp”:1545049622},”message_priority”:2,”job_id”:49292,”job_name”:”oro:cron:run_command:oro:cron:imap-sync.delayed”,”job_data”:[],”elapsed_time”:”4894 ms”,”memory_usage”:”64.61 MB”}

    in reply to: Tasks Widget #37742

    Tom Van Overbeke
    Participant

    Hi,

    Are there any plans yet to add a recent tasks / calls / cases widget to put on the dashboard?

    gr,
    Tom

    in reply to: Reinstall – table not found #37736

    Tom Van Overbeke
    Participant

    I reran the setup with these commands:

    244 vi config/parameters.yml (to set the installed to false)
    245 rm -rf var/cache/
    246 mkdir var/cache
    247 php bin/console oro:install –drop-database –env=prod

    Using this approach, it worked.

    in reply to: url needs index.php to work ? #37698

    Tom Van Overbeke
    Participant

    Bingo, that was it! Thanks.

    in reply to: orocommerce install -> mysql problem #37687

    Tom Van Overbeke
    Participant

    Problem solved, the mysql driver was apparently not correctly installed!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
Back to top

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No