Forums

Covering OroCommerce, OroCRM, OroPlatform topics, including community updates and company announcements.

Starting from March 1, 2020 the forum has been switched to the read-only mode. Please head to StackOverflow for support.

Forum Replies Created

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 105 total)
  • Author
    Replies
  • in reply to: Attachments KnpGaufretteBundle and AmazonS3 #32663

    zhex900
    Participant

    Thank you for a detailed response.

    My aim is to use AWS S3 as the attachment repo. In addition to what I have already done, what further configuration is required? Do I need to manually copy the existing local attachment folder to S3? Also since there are no direct links to AWS, how do I know if ORO is getting the image from local or AWS.


    zhex900
    Participant

    Import validation of the file export_template_2017_12_02_03_08_13_5a22191d999e9.csv was completed.

    Errors: 1 processed: 0, read: 1

    Error log

    This is the email I received. But I cannot open the error link. Is there another way to view the error?

    in reply to: How to configure NGINX for WebSocket #32385

    zhex900
    Participant

    This is a message I get when I turn on maintenance mode. I don’t think this a flash message. I have also change made the websocket_bind_port and websocket_backend_port the same port. Port 8080.

    Is this the correct maintenance notification message?

    Screen_Shot_2017_11_29_at_8_14_32_am

    in reply to: How to configure NGINX for WebSocket #32383

    zhex900
    Participant

    I think I fixed it!

    I have added this to my http block. The error is gone. How do I check if the websocket is working?

    in reply to: How to configure NGINX for WebSocket #32381

    zhex900
    Participant

    Hi tried to follow this blog. But I struggle to fully understand it.

    I tried to add this to my port 443 server block. But this gives a http status 400 error. What location should I use?

    in reply to: Change Colour Scheme #32363

    zhex900
    Participant

    I fixed it.

    in reply to: Change Colour Scheme #32362

    zhex900
    Participant

    I get this error

    2:53:38 [file+] /Users/jake/Code/orocommerce-dev/app/../web/css/layout/mena/styles.css

    [Leafo\ScssPhp\Exception\CompilerException]
    Undefined variable $color_palette: line: 37

    in reply to: Change Colour Scheme #32361

    zhex900
    Participant

    I found the problem.
    'bundles/menathemebundle/mena/scss/settings/global-settings.scss' is the wrong path. It should be
    'bundles/menatheme/mena/scss/settings/global-settings.scss'

    I need to test it.

    in reply to: New logo for customer portal #32301

    zhex900
    Participant

    Thank you!

    in reply to: New logo for customer portal #32300

    zhex900
    Participant

    T

    in reply to: New logo for customer portal #32298

    zhex900
    Participant

    I have added ot-theme to app/config.yml
    oro_theme:
    active_theme: ot_theme

    After cache clear. I have this error.

    php app/console oro:theme:list

    [Oro\Bundle\ThemeBundle\Exception\ThemeNotFoundException]
    Theme “ot_theme” not found.

    Here is the new repo
    https://github.com/zhex900/ot-theme

    in reply to: New logo for customer portal #32296

    zhex900
    Participant

    I have rename default to ot.

    app/console oro:theme:list did not show my theme. Should I follow this https://www.atwix.com/oro/theme-customization?


    zhex900
    Participant
    in reply to: Development Environment #27543

    zhex900
    Participant

    Thank you!

    in reply to: redis-config configuration #27775

    zhex900
    Participant

    Thanks

Viewing 15 replies - 16 through 30 (of 105 total)

You will be redirected to [title]. Would you like to continue?

Yes No